Megalon sport – rakkaudesta liikuntaan

 

 

Megalon Sport on kotimainen urheiluvälineiden verkkokauppa. Tarjoamme asiakkaillemme laajan ja laadukkaan valikoiman urheiluvälineitä, tarvikkeita kuntoiluun sekä erilaisia tukia vammoihin ja rasituksiin. Meiltä saat parasta mahdollista palvelua joustavasti ja nopeasti.

Olemme asiakkaan, sinun asiallasi. Koska meillä ei ole fyysistä liikettä, vaan huipputehokas verkkokauppa, voimme keskittyä valitsemaan markkinoiden parhaat tuotteet erittäin edulliseen hintaan. Meidän tavoitteenamme on tarjota sinulle tuote, jota et välttämättä saa paikkakuntasi urheiluliikkeestä.

Meillä on vankka, vuosien kokemus verkkoliiketoiminnan harjoittamisesta ja ennen kaikkea liikunnasta. Me teemme työtä Megalon Sportissa ennen muuta rakkaudesta liikunnan hyväksi ja palvellaksemme sinua hyvin.

Megalon Sportin valikoimassa ovat valitsemiemme lajien ja tuoteryhmien huippumerkit kuten Under Armour, McDavid, Mueller, Rehband, Unihoc, Dunlop, Technifibre, Bauer, Kosa ja Gymstick. Laajentaessamme valikoimaamme valitsemme aina parhaat merkit ja tarjoamme laadukkaimmat tuotteet. Kaikki toimittajamme ovat tuotemerkkien virallisia maahantuojia ja Megalon Sport virallinen jälleenmyyjä. Tästä syystä pystymme takaamaan laadukkaat tuotteet, nopeat toimitukset ja että maahantuojan ja valmistajan takuut ovat voimassa normaalisti.

Lupaamme, että Megalon Sport on laadukkaiden ja hinnaltaan edullisten tuotteiden ainutlaatuisen tehokas verkkokauppa. Lupaamme palvella aina ystävällisesti ja tehokkaasti. Rakkaudesta lajeihin.

Tervetuloa asiakkaaksemme!

Terveisin,

Megalon Sportin väki

 

Megalon Finland Oy
Takatie 6, 90440 Kempele

Y-tunnus 2437675-8

 

Toimimme yhteistyössä seuraavien verkkokauppojen kanssa: